Over De Zandwiel

Op deze site publiceer ik achtergrondinformatie en verhalen over mijn familie en de omgeving waar ik ben opgegroeid. In een wekelijkse artikel doe ik verslag van mijn speurtocht naar deze informatie. Ook plaats ik op deze site foto’s en documenten die ik als bron voor de artikelen heb gebruikt.

De naam van de site verwijst naar de zandwiel vlakbij de boerderij waar ik ben opgegroeid. Deze wiel of plas is het overblijfsel van een dijkdoorbraak uit de 17e of 18e eeuw.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen dan kun je je hiervoor aanmelden via het formulier op de voorpagina.

Vind je deze site interessant, laat het mij dan weten via een reactie op deze pagina. Ook als je aanvullingen of suggesties hebt voor andere verhalen dan hoor ik dat graag. Daarnaast nodig ik je uit om deze blog te delen met familie, vrienden en kennissen.

Hielke Posthumus